Yeni · AgenticObjects için uygulama ortağıyız: veri ambarınızın üzerinde çalışan analitik ajanlar, 4 haftalık pilotla. Pilot sürecini inceleyin
Fabrikada tablet kullanan mühendis
Üretim · Mitsubishi Electric Türkiye

Mitsubishi Electric Türkiye'de global veriden yerel karara

Klima, fabrika otomasyonu, asansör ve görsel veri sistemleri gibi alanlarda faaliyet gösteren Mitsubishi Electric Türkiye, günlük operasyonu yönlendiren verileri merkezileştirmek ve ileriye dönük hızlı kararlar alabilmek için D-CAT Technologies iş zekası ekibiyle çalışmayı tercih etti.

İhtiyaç

Kullanıcıların bilgiye ulaşımını kolaylaştıran merkezi bir raporlama ve analiz platformu kurmak. Bunun için global merkezli kaynak sistemlerdeki verilerin Türkiye'ye özel filtrelenerek yerel veri ambarına alınması gerekiyordu.

Ne yaptık

Global kaynak sistemlerden gelen veriler filtrelenerek Türkiye'deki veri ambarına aktarıldı; farklı kaynaklarda tutulan verilerle entegre raporlar SAP BusinessObjects üzerinde oluşturuldu. Proje 3 ayrı fazda tamamlandı.

Sonuç

  • Operasyonel departmanlar veriyi SAP BusinessObjects'in hızlı ve esnek arayüzünden alıyor.
  • Analizler daha hızlı yapılıyor.
  • Farklı kaynaklardaki veriler entegre raporlarda buluşuyor.
  • Departmanlar, self-servis raporlama ile kendi raporlarını BT kaynağına ihtiyaç duymadan oluşturabiliyor.
Sonraki adım

Benzer bir proje mi planlıyorsunuz?

Sektörünüzdeki deneyimimizi ve size en hızlı değeri üretecek adımı birlikte konuşalım; ekibimiz 1 hafta içinde dönüş yapar.